Online beseda

Letošní školní rok je naprosto odlišný od ostatních let, protože nám téměř po celou dobu probíhá distanční výuka. Této skutečnosti jsme se všichni museli přizpůsobit jak jen nejlépe to jde, ale i na distanční výuce můžeme najít leckterá pozitiva. Bohužel jsme se museli vzdát zajímavých školních pořadů a besed, naštěstí žijeme ale v době moderních technologií a lze uspořádat besedu i online.

Využili jsme takové možnosti a ve středu 14.4. 2021 nás online na MS Teams navštívila paní lektorka, která žákům i pedagogům přiblížila téma aktuální pro jakoukoliv dobu – stres. Dozvěděli jsme se, co to vůbec stres je, jak vzniká a hlavně jakým způsobem s ním můžeme sami bojovat. Uvědomili jsme si, že stres je součástí našeho každodenního života a že rozhodně není ostuda požádat někoho blízkého o pomoc.

A co na přednášku říkají naši žáci?

Ing. Andrea Dvořáková

Přednáška byla povedeně zpracovaná. Bylo poznat, že paní lektorka ví, o čem mluví.  (Vendula, 7. třída)

Beseda mě velmi zaujala, i po skončení jsem o ní nadále přemýšlela.  (Natálie, 6.třída)

Přednáška se mi líbila, vydržel jsem do konce. Byla pro mě zabavná. Trochu jsem se poučil, snad se podle toho budu i řídit???? (Radim, 8.třída)

Přednáška byla zajímavá a byla dobrým zpestřením online výuky, ale ke konci jsem se u ní nedokázala tolik soustředit. Mohla být tedy trochu kratší.  (Eliška, 9. třída)