Sportovní soutěže

Naše škola ZŠ Brněnec Moravská Chrastová se zúčastnila sportovních soutěží. V úterý 19.9. proběhlo ve Svitavách obvodní kolo v minikopané žáků 5.-7. tříd. Náš tým skončil na čtvrtém místě z pěti družstev.

Ve čtvrtek 21.9. jsme odjeli do Svitav, kde se v areálu Rosnička uskutečnilo obvodní kolo v přespolním běhu. Naši školu reprezentovalo 27 dětí od 2. do 9. třídy. Nejlépe se umístil Mikuláš Urbánek na 2. místě v kategorii pátých tříd a Kryštof Blinka doběhl 3. mezi žáky ze čtvrtých tříd.

Ve středu 27.9. proběhlo opět ve Svitavách obvodní kolo v minikopané chlapců 8.-9. tříd. Naše družstvo skončilo na pěkném čtvrtém místě z osmi účastníků.

Ve středu 4.10. se uskutečnilo v Poličce v lesoparku okresní kolo v přespolním běhu. Radost nám udělal Mikuláš Urbánek, který v kategorii pátých tříd doběhl druhý!!! Náš druhý zástupce Kryštof Blinka skončil v kategorii čtvrtých tříd na 13. místě ze dvaceti startujících.

                                                 vedoucí družstev Mgr. Karel Radimecký

[Not a valid template]
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Soutěže a jeho autorem je Martin Záruba. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.